Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Dík za psaní, myslím, že to vidíte dost v pohodě, hlavně myslím to století s Turky v Uhrách. Podle mojich zdrojů (Vy píšete o jednom přepadu do Strážnice) dělali Turci výpady na Moravu, chlapy povraždili, cérky a děcka odvlekli do otroctví. Tato jejich činnost probíhala asi po celou dobu islámu (kdekoli v Evropě), měli dodávat i ty otroky z Afriky do Severní Ameriky.

Co se týká náboženství, víra v pouštního lupiče Mohameda je považována kritickým rozumem za lehkověrnost. Náporu této dobyvačné ideologie se naše civilizace ubránila jen pomocí svatých křesťanů, kteří organizovali a vyprošovali zázraky. Zázrak je znamení Boží moci, skutečnost, kterou se moderní doba snaží vytěsnit. Také Ježíš, vtělení Boha v našem světě, se projevoval zázraky a pomocí potřebným lidem, ale hlavně hlásáním Božího království. Mohamed byl hlasatel divného díla, dobyvačného zla které funguje dodnes. Ty chybějící zázraky snad přibližují tuto ideologii protikřesťanskému duchu západní levice a medií.

0 0
možnosti
Foto

tak díky za názor a čtení

0 0
možnosti
Foto

tak já se spíš pokusil usumarizovat fakta - přesto že nelze popřít, že nějaká doba či hnutí sebou nesou nějakou ideologii - její uplatňování je spíš na konkrétních jedincích - jinak díky za názor a čtení

0 0
možnosti
JT

J63i71r88i 15T11i68c16h68y

26. 1. 2021 17:20

At jiz je historie jaka je, skutecnost je takova, ze islamska ideologie je naprosto neslucitelna s demokratickou spolecnosti, Zadni vyznavaci islkamu nemeli byt nikdy pousteni do Evropy, budovani mesit v soucasne dobe jen podporuje vzrust teto zhoubne ideologie.

0 0
možnosti
Foto

No vidíte, a v evropské části Ruska už vyznavači islámu v některých městech tvoří většinu obyvatel a největší mešita v Evropě stojí v Moskvě.

0 0
možnosti
PK

Zajímavý, avšak ani v tomto století bych zde Islám raději nechtěl...

0 0
možnosti
  • Počet článků 192
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1043x
Zajímám se o spoustu témat - která se trochu mění podle let a období.

Seznam rubrik