- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
To neni ceska ani vynalezavost. Tohle existuje po Evrope uz hezkych par let, nejmene 6. Proste venku se kourit smi...
Jestli to nebude jen tím , že v zákazu kouření v pohostinských zařízeních jsme "papežštější než sám Papež" . . . . . S příchodem chladného počasí skončí svou činnost většina hospod a hospůdek, "klepat kosu" venku při cigáru nikdo nebude
správně by mělo být - v Česku, ČR, nebo v Čechách a na Moravě - jenže titulek je parafráze názvu filmu "Konec básníků v Čechách" - proto Čechy
Myslím si, že by nebylo od věci, kdyby se "kuřáckost" či "nekuřáckost" provozovny odvíjela od její úrovně. V nálevně bez jídla by se mohlo kouřit běžně, ale tam, kde se vaří, by platil protikuřácký zákon. Ač odpůrce kouření uznávám, že nadřený zedník, či dřevorubec by měl mít možnost zasednout po šichtě k pár pivkům a dát si k tomu cigaretu.
Jako nekuřák budu proti tomuto zákonu bojovat všemi možnými prostředky...
Věřím, že po volbách nový parlament tento kuřácký zákon bude upravovat. Někteří hospodští na dvorku ven udělali přístřešek, aby i v zimě tam se dalo sednout k pokouření a to i tam je už zakázáno.
a to je ještě dobrý počasí-až bude deset pod nulou to se teprve člověku nebude chtít z teplý hospůdky ven na mráz-zima že psa by nevyhnal ale kuřáci budou vyhnáni ze svého ráje
kouření je zdraví poškozující zlozvyk a vymýšlet způsoby, jak si ničit největší hodnotu, kterou jen některým vyvoleným příroda darovala mi připadá dětinské.
máte sice naprostou pravdu pane Bicera ale co třeba cholesterol?Ten taky zabíjí aA zakazuje se nějak plošně vepřové maso nebo jiné tučné věci? Nemluvě o alkoholu